Porontaljat ovat yleinen mattovaihtoehto, jonka suosio kasvaa jatkavasti. On tärkeää valita korkealaatuinen porontalja ja unohtaa keinotekoisten taljojen ostaminen. Voit luottaa TrendCarpet niin designissa, valikoimassa kuin laadussakin.

Porontaljat tuovat tilaasi rikkautta ja autenttisuutta. Jokainen talja on ainutlaatuinen, sillä yksikään porontalja ei ole samanlainen ainutlaatuinen designinsa ansiosta. Porontaljat ovat hyvin herkkiä ja onkin syytä olla erityisen varovainen taljoja käsitellessä.

Muutama vinkki porontaljasta huolehtimiseen:

Lempeä imurointi

Porontaljat tulee imuroida lempeästi, jotta taljan pinta tai karvat eivät pääse vahingoittumaan. Putsaaminen on helppoa, mutta se on tehtävä usein.

Pölytä kevyesti

Porontalja puhdistuu helposti kevyesti pölyttäen ulkoilmassa. Eräs tapa on asettaa matto ulkoilmaan, jossa se saa osakseen auringonvaloa ja ilmaa. Luonnonvarat desinfioivat tehokkaasti taljaa ja pitävät sen puhtaana liasta, pölystä ja kuivuudesta.

Älä laita porontaljaa eteiseen

Porontaljat ovat hauraita ja herkkiä eikä niitä suositella käytäville. Talon sisäänkäynti saa osakseen runsaasti liikennettä, mikä voi vahingoittaa porontaljaa. Porontaljat sopivat paremmin makuuhuoneen ja olohuoneen kaltaisiin tiloihin.

Pidä porontalja kaukana tulesta

Porontaljat pitävät hyvin lämpöä, mutta niitä ei tule sijoittaa lämmittimien ja takkojen läheisyyteen. Liika lämpö voi vahingoittaa nahkaa ja johtaa pahimmillaan taljan syttymiseen.

Ei eläinten lähettyville

Porontaljojen rakenne on erittäin pehmeä, mikä tekee niistä mukavia. Valitettavasti lemmikkieläimet on kuitenkin hyvä pitää poissa porontaljojen luota. Eläinten tassun raapaisut saattavat vaurioittaa taljaa.

Sisustusideoita

Porontaljat tarjoavat autenttisen ja ylellisen lookin, jota voidaan soveltaa seuraavilla tavoilla:

  1. Ripusta seinälle – Porontaljat voidaan sijoittaa tai ripustaa seinälle riippuvien esineiden ja maalausten tapaan. Taljat toimivat yhtälailla eräänlaisina taideteoksina, joka tarjoavat tilan huonekaluille ja koristeille uudenlaisen lookin.
  2. Korista makuuhuonetta tai olohuonetta Porontalja sängyn vieressä piristää sisustusta ja antaa tilalle tyylikkään ilmeen. Voit sijoittaa taljan myös olohuoneeseen ylellisen lookin aikaansaamiseksi.
  3. Sijoita studioon – Porontaljat ovat taiteilijoiden suosikki! Ei ihme, että porontaljoihin törmää usein sisustuskuvissa. Voit sijoittaa taljan studioon, jossa se tuo tilaasi ripauksen ylellisyyttä.

Tässä muutamia faktoja porontaljoista. On tärkeää, että porontalja on laadultaan korkealuokkainen, pehmeä ja viimeistelty. Taataksesi tämän on suositeltavaa hankkia porontalja luotettavasti liikkeestä, kuten vaikkapa TrenCarpet. Näin vältyt läikkäisiltä, huonolaatuisilta taljoilta.

Similar Posts