Nå til dags finnes det et stort utvalg å velge mellom når det kommer til interiørdesign og det kan være lett å bli forvirret med så mange muligheter. Men noe av det mest unike innen interiørdesign, og som er en favoritt blant alle er den Marokkanske skinnpuffen eller Marokkanske puffer av lær.

Disse puffene er som små edelstener som kan oppheve dekoren i din stue og bli sentrum for oppmerksomheten uten at de tar opp for mye plass. Du kan se på Marokkanske skinnpuffer som et dekorativt materiale som er ganske sjeldent å finne i en stue sammen med andre vanlige møbler og andre dekorative materialer som tv, sofa, bord, stoler, teppe, osv. Bare en liten puff kan legge til nøyaktig det du mangler i din stue uten at du behøver å svi hull i lommeboken.

For å vedlikeholde kvaliteten på disse puffene bør du vite hvordan du rengjører dem dersom du skal bruke puffene jevnlig, kvaliteten på puffene kan enkelt forringes. Så la oss gjøre oss kjent med de grunnleggende tipsene som kreves for å vedlikeholde kvaliteten på din Marokkanske skinnpuff.

Luft dem ut

Når du først tar med deg din Marokkanske skinnpuff hjem kan det hende at du blir irritert av lukten av nytt lær ettersom de lages av skinn fra geit eller kamel. I stedet for å få panikk og spraye dem gjennomvåte med f.eks. en luftfrisker, burde du lufte dem ut i et par dager. Du bør også unngå å ha puffen i et mørkt eller fuktig rom ettersom det kan gjøre lukten verre. Dersom du lufter puffen vil lukten gå bort etter et par dager.

Instruksjoner for vask

Siden de fleste puffer er laget for å ha beina på eller for å brukes som en krakk, kan det hende at du blir nødt til å vaske disse edelstenene en gang i blant. Dersom du har kjøpt en Marokkansk puff i en lys farge så vil den lett kunne bli flekkete. Dersom din puff blir skitten bør du først børste av det du kan med en støvfjerner. Du kan også bruke en spesiell rens for lær for å fjerne alle støvpartiklene som samler seg i foldene. Dersom din puff er laget av stoff kan du også bruke tepperens. Du bør også lese instruksjonene for rengjøring av akkurat den puffen du har kjøpt.

Støvsuging av bunnen

I alle hus vil det samle seg støv i bunnen av møblene, og det er derfor nødvendig å støvsuge bunnen av din Marokkanske puff. Du bør også være klar over at etter at du har renset din puff med rens for lær bør du tørke læret skikkelig med et håndkle. Du bør aldri la læret være vått ettersom det kan forringe kvaliteten. Når læret har tørket bør du applisere voks for lær for å beholde læret som nytt. Dersom du kjøper puff fra en god online butikk slik som TrendCarpet vil du behøve mindre vedlikehold.

Similar Posts